Image Alt
This page is

Personal trainer Heemstede

Personal Trainer in Heemstede

.

Zoek je een personal trainer in de regio Heemstede? Daan Personal training is actief in Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Zandvoort en Haarlem waar wij onze klanten voorzien van personal training, Small group training en HIIT. Tijdens onze plannen gaan we verder dan alleen sport. Passend voedingsadvies en lifestyle coaching zijn onderwerpen die we tussen het trainen door bespreken.

a

Sporten in Heemstede

.

Daan Personal Training traint met klanten bij Healthclub NU in Heemstede. Ook kan indien gewenst bijvoorbeeld een personal training sessie bij u thuis of op een andere locatie plaatsen in de regio Heemstede.

Trainen met Daan

Mijn naam is Daan Warmerdam. Personal trainer en eigenaar van Daan personaltraining. Ik ben begonnen op het CIOS Haarlem waar ik mijn fitness trainer licenties heb weten te bemachtigen. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gedaan om te groeien tot te persoon wie ik nu ben.

Personal Trainer

Daan Warmerdam

10
test title
Close
About