Image Alt

Personal training

Waarom Personal training?

Personal training bij D'zone training is maatwerk. Jouw eigen personal trainer is gecertificeerd en geeft gevarieerde, persoonlijke en doelgerichte trainingen. Samen gaan wij voor maximaal en blijvend resultaat!

Wat kan ik verwachten

Wij maken voor jouw een maatwerk trainingsschema die wij tijdens de training uitvoeren in onze ultra moderne gym. Tijdens de training leren wij jou tevens de workout op de juiste manier uit te voeren. Daarnaast coachen wij jou op het gebied van lifestyle en voedingsadvies. Uiteraard vinden er ook periodieke metingen plaats om jouw voortgang te meten.

De voordelen van personal training

Je werkt samen met een persoonlijke trainer die aandacht heeft voor jouw doelen en behoeften.

De trainer ontwerpt oefeningen op maat om jouw fitnessniveau en doelen te bereiken.

Personal trainers kunnen ook helpen met voedingsaanbevelingen om je prestaties te verbeteren.

De trainer let op je houding en techniek om blessures te voorkomen en de effectiviteit van de oefeningen te maximaliseren.

Samen houd je je vooruitgang bij en pas je het programma aan naarmate je sterker en fitter wordt.

Jij staat centraal tijdens elke personal trainingsessie en daarbuiten.

Reviews van klanten

Ongeveer 3 jaar geleden begonnen wij samen te trainen onder begeleiding van Daan. Hij bracht structuur aan en zorgde ervoor dat we de discipline konden opbrengen om iedere week braaf te komen. Wat een verschil nu! We sporten een paar keer week waarvan 1 uur samen met Daan. Onze conditie is met sprongen vooruitgegaan. Zijn voedingsadviezen hebben ervoor gezorgd dat mijn man, heel geleidelijk, 10 kilo is afgevallen.

Tevreden klanten
Marielle Melchior en Klaasjan Kolle

Dit was één van de beste investeringen uit mijn leven. Daan heeft mij geholpen de leefstijl te vinden die ik altijd gewild heb. Elke workout word je fysiek en mentaal uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Het geeft zo’n enorme kick te ontdekken dat je veel meer kunt dan je denkt! Voordat ik met personal training begon, deed ik maar wat in de sportschool en in de keuken, het resultaat bleef uit. Door de begeleiding van Daan ben ik een stuk strakker en voel ik me energieker en beter dan ooit. Daan is een professional die een mooie combinatie weet te maken van de juiste trainingen inclusief een goeie dosis humor.

Tevreden klant
Rob Keehnen

Trainen met Daan is altijd fijn vanwege zijn persoonlijke enthousiaste en zorgvuldige begeleiding. Door zijn trainingen heb ik mezelf en mijn lichaam beter leren kennen. Er is direct een stuk vertrouwen waardoor het makkelijker is om je eigen grenzen op te zoeken. Daan weet een goede balans te maken tussen uitdagen en tegelijkertijd rekening houden met persoonlijke wensen en behoeften. Ik voel me nu een stuk sterker en sportiever dan voordat ik 1 op 1 ging trainen. Door Daan voel ik me aangemoedigd om verder te gaan dan ik normaal zou doen als ik aan het sporten ben. Ook op het gebied van eten en levenswijze is Daan een goeie sparringpartner om mee samen te werken!

Tevreden klant
Leonie Wolters

Ik train nu een jaar met Daan en hij geeft me een fijn gevoel waardoor ik me op erg op me gemak voel. Het tempo tijdens het trainen is lekker en hij brengt rust en structuur. Hij heeft een goede kijk op wat hij doet en daarnaast houd hij van een geintje waardoor het ook een fun factor geeft. Ik raad Daan zeker aan!

Tevreden klant
Marc Leuftink
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About